Over ons

ONS VERHAAL

OVER ARCADIA
De kracht van Arcadia schoonmaak is de diversiteit van mogelijkheden die aangeboden kunnen worden aangepast aan de wensen die gevraagd worden vanuit de diverse objecten. Wij streven er naar een langdurige en betrouwbare relatie op te bouwen met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers.
In de visie en missie van ons bedrijf bepalen de medewerkers de kwaliteit van de dienstverlening. Zij hebben dagelijks contact met de klant en dragen de beleving van Arcadia schoonmaak uit. Onze klanten zijn voornamelijk kantoren, horeca, recreatie, scholen, instellingen, gezondheidszorg, . Wij werken door het hele land en zijn gevestigd in Alkmaar, Noord-Holland.
Over ons
2000Werknemers
17Kantoren
920Klanten
920Klanten

ONZE KLANTEN

VOOR WIE WIJ ONS INZETTEN
Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken, die elke uitdaging aangaat en houdt van hard werken? Dan bent u bij ARCADIA schoonmaak aan het juiste adres. Verder is ARCADIA schoonmaak actief in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Amsterdam, Haarlem en omstreken. Van dagelijks en periodieke schoonmaakonderhoud tot de jaarlijkse 0-beurt en vloeronderhoud. Schroom niet en bel ons voor een afspraak en/of een passende offerte.